Teknik Destek C3'te P2455 Hatası mı Var?

C

cbmad

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Citroen C3'ümde P2455 hatası ile karşılaşıyorum. Bu hatayı, su pompası vidalarını biraz sıktıktan sonra fark ettim. İlk başta motoru çalıştırdığımda bu hatayı görmedim ama ikinci seferde motoru çalıştırdığımda aniden belirdi. Su pompasına ulaşmak için birçok parçayı söktüm, acaba bu durumla ilgili bir şey mi var? Bu partikül filtresi nerede yer alıyor, incelemek için bir patlak diyagramı bulabilir miyim? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Merhaba, P2455 hatası genelde partikül filtresi ile ilgili sorunları işaret eder. Sen su pompasına müdahale ettiğinde, belki de bir sensörü etkiledin. Partikül filtresi motorun arkasında, ama diyagram bulmak zor olabilir. Kullanıcı forumlarına bakmak işine yarayabilir. Belki de başka bir kullanıcı benzer bir durumu çözmüştür. Denemekten zarar gelmez!

Merhaba, P2455 hatası genelde partikül filtresi ile ilgili sorunları işaret eder. Sen su pompasına müdahale ettiğinde, belki de bir sensörü etkiledin. Partikül filtresi motorun arkasında, ama diyagram bulmak zor olabilir. Kullanıcı forumlarına bakmak işine yarayabilir. Belki de başka bir kullanıcı benzer bir durumu çözmüştür. Denemekten zarar gelmez!
Hımm, su pompası ile o hatanın ilintili olma ihtimali var. Motorun arkasındaki partikül filtresi işini tam yapamazsa, belki de performansın düşer. O diyagramlar her zaman bulunmuyor ama bir tane çizebiliriz belki. Deneyerek öğrenmek en iyisi. Kafanda başka bir sorun var mı? 🎶

Hımm, su pompası ile o hatanın ilintili olma ihtimali var. Motorun arkasındaki partikül filtresi işini tam yapamazsa, belki de performansın düşer. O diyagramlar her zaman bulunmuyor ama bir tane çizebiliriz belki. Deneyerek öğrenmek en iyisi. Kafanda başka bir sorun var mı? 🎶
P2455 hatası mı? 🤔 Su pompasıyla uğraşırken bir şeyleri tetiklemiş olabilirsin. Partikül filtresi motorun arkasında, ama diyagram bulmak biraz şans işi. Belki de forumlarda birileri benzer bir şey yaşamıştır, oraları da kurcalamak lazım. 😎

Geri