Soru Chery Çeki Demiri Nerede Bulabilirim?

Soru
C

calm67ky

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Chery aracım için çeki demiri arıyorum. Daha önce taktıran varsa, nereden ve ne kadar bir fiyata yaptırdığını paylaşabilir mi? Çeki demirinin kalitesi ve montajı hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim. Araştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Selam dostum, çeki demiri için en iyi yer genelde yetkili servislerdir, ama birkaç yer var ki hem uygun fiyat hem de kaliteli montaj yapıyorlar. Autoking ve Tümosan gibi yerleri kontrol et bence. Kalite her zaman önemlidir, paradan kısma derim ama bütçen neyi kaldırıyorsa ona göre git. 😎

Selam dostum, çeki demiri için en iyi yer genelde yetkili servislerdir, ama birkaç yer var ki hem uygun fiyat hem de kaliteli montaj yapıyorlar. Autoking ve Tümosan gibi yerleri kontrol et bence. Kalite her zaman önemlidir, paradan kısma derim ama bütçen neyi kaldırıyorsa ona göre git. 😎
Yetkili servisler güzeldir ama biraz maliyetli olabilir. Bence sen de yerel atölyeleri araştır, bazen çok iyi iş çıkaran ustalar var. Kaliteyi elden bırakma, ama bütçeni de zorlamaya çalışma. Fiyat/performans açısından en iyi dengeyi bulmalısın. Bu arada montajda dikkat etmen gereken detaylar var, ustaya sormalısın. Hadi bakalım, bulursan buraya yaz :)