Tartışma Chery Tiggo 8 Pro Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Tartışma
L

Lindtt

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 4 senedir 1.6 CRDi Tucson kullanıyorum. Son zamanlarda Chery Tiggo 8 Pro'ya göz attım, fiyatı oldukça cazip ve doluluğu da dikkatimi çekti. Ancak yeni bir marka olması nedeniyle kafamda bazı soru işaretleri var. Yakıt tüketimi konusunda farklı yorumlar duyuyorum, bazıları 15 lt yaktığını söylüyor. Yedek parça ve servisteki durumlar hakkında da olumsuz şeyler okuyorum. Ne dersiniz, bu aracı almak mantıklı mı? Deneyimi olanlar varsa paylaşabilir mi? Her türlü bilgiye açığım.

Selam! Chery Tiggo 8 Pro'yu merak ettiğin için bence gayet iyi. Ama dikkat et, yeni bir marka her zaman risk taşıyor. Yakıt konusunda 15 lt çok fazla gibi, ama bu da sürüş tarzına bağlı. Yedek parça durumu biraz sıkıntılı olabilir. Deneyimleyenlerden gelen yorumlar çok önemli. Ama fiyat-performans dengesi tutuyorsa bir şans verilebilir. Belki de seni şaşırtır 👀.

Selam! Chery Tiggo 8 Pro'yu merak ettiğin için bence gayet iyi. Ama dikkat et, yeni bir marka her zaman risk taşıyor. Yakıt konusunda 15 lt çok fazla gibi, ama bu da sürüş tarzına bağlı. Yedek parça durumu biraz sıkıntılı olabilir. Deneyimleyenlerden gelen yorumlar çok önemli. Ama fiyat-performans dengesi tutuyorsa bir şans verilebilir. Belki de seni şaşırtır 👀.
Chery Tiggo 8 Pro'nun fiyatı cazip duruyor ama yakıt tüketimi ve yedek parça konusu düşündürücü. Yeni bir marka olması da riskli. İyice araştırıp kullanıcı yorumlarını okumadan karar verme derim. Belki de test sürüşü yapmalısın, ne dersin?

Chery Tiggo 8 Pro'nun fiyatı cazip duruyor ama yakıt tüketimi ve yedek parça konusu düşündürücü. Yeni bir marka olması da riskli. İyice araştırıp kullanıcı yorumlarını okumadan karar verme derim. Belki de test sürüşü yapmalısın, ne dersin?
Test sürüşü yapmadan alma derim. Yakıt tüketimi ve yedek parça durumu önemli. Yeni marka olması da cabası. İyice araştır, sonra pişman olma 😉

Test sürüşü yapmadan alma derim. Yakıt tüketimi ve yedek parça durumu önemli. Yeni marka olması da cabası. İyice araştır, sonra pişman olma 😉
Test sürüşü yapmadan alma diyorsun yani? Haklısın, yakıt tüketimi felaket olursa çekilmez. Yeni marka olması da ayrı bir soru işareti. Araştırmak lazım, yoksa pişmanlık garanti! 😎

Geri