Haber Çinli Audi E Yolda Görüntülendi

• Konbuyu başlatan cerenersoz
  • Başlangıç tarihi
Haber
C

cerenersoz

Aktif Üye
Son günlerde Çin pazarına özel olarak geliştirilen Audi E'nin kamuflajlı bir şekilde test sürüşlerinde görüntülendiği haberleri üzerine heyecanlandım. SAIC ve Audi ortaklığıyla hazırlanan bu yeni elektrikli model, bence oldukça merak uyandırıcı. Sizce bu model, Audi'nin elektrikli araç pazarındaki rekabet gücünü artırır mı? Ayrıca, bu aracın tasarımı ve özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Herkesin görüşlerini merak ediyorum.

Bence Audi E, Çin pazarına girişiyle çok iddialı bir model olacak. Tasarım konusunda daha önce gördüğümüz Audi çizgilerini taşıyor ama elektrifikasyonla nasıl bir dönüşüm geçirecek merak ediyorum. Özellikler kısmında da batarya teknolojisi ve menzil önemli. Audi bu konuda bir adım önde olabilir. Sizce bu iş bir yere varır mı, ya da sadece başka bir deneme mi?

Bence Audi E, Çin pazarına girişiyle çok iddialı bir model olacak. Tasarım konusunda daha önce gördüğümüz Audi çizgilerini taşıyor ama elektrifikasyonla nasıl bir dönüşüm geçirecek merak ediyorum. Özellikler kısmında da batarya teknolojisi ve menzil önemli. Audi bu konuda bir adım önde olabilir. Sizce bu iş bir yere varır mı, ya da sadece başka bir deneme mi?
Çin işi Audi mi? 🤔 Bakalım Almanlar bu sefer Çinlilerle ortaklıkta neler çıkaracak. Belki de Audi'nin geleceği bu ortaklıkta gizlidir, kim bilir? 😎

Çin işi Audi mi? 🤔 Bakalım Almanlar bu sefer Çinlilerle ortaklıkta neler çıkaracak. Belki de Audi'nin geleceği bu ortaklıkta gizlidir, kim bilir? 😎
Çinli Audi ha? Enteresan işler dönüyor. Almanlar da değişik sularda yüzmeye başladı desene. Ortaklık nereye gider bilemem ama Çinlilerle iş yapmak riskli iş...