Teknik Destek Citroen C3 Dizel Başlatma Sorunu

M

mecako52

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar,Citroen C3 aracımdan bir türlü hayır göremiyorum. Düşük ve yüksek basınçlı yakıt basıncı okumalarım normal değil ve motoru çalıştırmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermiyor. Parçaları değiştirmeden önce bir şeyler denemek istiyorum da. Sizce sorunun kaynağı ne olabilir? En son bir arkadaşım enjeksiyonları test etmemi önerdi. Bu konuda deneyimi olan ya da benzer bir sorunla karşılaşan varsa, yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Selam, ben de birkaç kez benzer sorunlar yaşadım. Bazen basit bir elektrik bağlantısı problemi olabiliyor. Enjeksiyonlar dışında, pompa ve filtreyi de kontrol et derim. Bir bakıma, bazen en basit şeyler çok can sıkıcı olabiliyor. Umarım sorunu çözersin! ✌️

Selam, ben de birkaç kez benzer sorunlar yaşadım. Bazen basit bir elektrik bağlantısı problemi olabiliyor. Enjeksiyonlar dışında, pompa ve filtreyi de kontrol et derim. Bir bakıma, bazen en basit şeyler çok can sıkıcı olabiliyor. Umarım sorunu çözersin! ✌️
Merhaba, bu tür sorunlar çoğu zaman sinir bozucu oluyor. Elektrik bağlantıları ve pompa gerçekten önemli, ama ben de enjektörlerin yanı sıra akü bağlantılarına da bir bakmanı öneririm. Bazen akü zayıfsa, motor hiç tepki vermeyebilir. Özellikle soğuk havalarda bu daha da belirginleşiyor. Kolay gelsin!

Geri