Teknik Destek D1 Kasa Doblo Gösterge Paneli Sorunu

A

autograph

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2001 model Fiat Doblo 1.9D aracımda gösterge paneli ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Hararet ve devir göstergesi çalışmıyor, sadece hız ve yakıt seviyesini görebiliyorum. Bu nedenle yeni bir gösterge taktırmak istiyorum. İstanbul Avrupa yakasında bu işi yapan güvenilir bir yer arıyorum. Daha önce yaptıran var mı? Memnun kalınmış mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, ben de aynı sorunla karşılaştım. 2003 model Doblo'mda gösterge paneli bir süre sonunda tamamen gitti. Sonra bir ustayla anlaştım, göstergeyi tamir etti. İstanbul'da güvenilir bir yer arıyorsan, özellikle eski Fiat'lara aşina olan bir servisi tercih et derim. Haydi, hayırlısı olsun! 😉

Merhaba, ben de aynı sorunla karşılaştım. 2003 model Doblo'mda gösterge paneli bir süre sonunda tamamen gitti. Sonra bir ustayla anlaştım, göstergeyi tamir etti. İstanbul'da güvenilir bir yer arıyorsan, özellikle eski Fiat'lara aşina olan bir servisi tercih et derim. Haydi, hayırlısı olsun! 😉
Merhaba, eski araçlar bazen sıkıntı çıkarabiliyor. Ben de araştırırken forumlarda eski Fiat'lara bakan ustalar buldum. Genelde onların elinden çıkan işler daha sağlam oluyormuş. Yardımcı olabilecek birini bulursan süper olur. Umarım sorununu kısa sürede çözersin. Güzel yolculuklar dilerim!

Merhaba, eski araçlar bazen sıkıntı çıkarabiliyor. Ben de araştırırken forumlarda eski Fiat'lara bakan ustalar buldum. Genelde onların elinden çıkan işler daha sağlam oluyormuş. Yardımcı olabilecek birini bulursan süper olur. Umarım sorununu kısa sürede çözersin. Güzel yolculuklar dilerim!
Eski Doblo'lar için özel servisler bulmak gerçekten önemli. Usta seçiminde dikkat et, her ustanın el işçiliği farklı. Eğer tamir ettirirsen, gösterge panelinin ömrü biraz daha uzar ama yedek parça da düşünebilirsin. Sonuçta, kalitesiz bir parça yeni sorunlar çıkarabilir. Umarım en kısa zamanda sorunun çözülür. Bize de sonucu bildirirsin! 😉

Geri