Soru FD6 Civic İçin Çıkma Güneşlik Aranıyor

• Konbuyu başlatan bLacksin
  • Başlangıç tarihi
Soru
B

bLacksin

Aktif Üye
Selamlar, 2009 model Honda Civic (FD6) aracımın şoför tarafı güneşliği hasar gördü ve yeni bir tane arıyorum. Çıkma parça olarak düşünüyorum çünkü sıfırı biraz bütçeyi aşabilir. Facebook grubunda da durumu belirttim fakat maalesef yardımcı olabilecek biri çıkmadı. Bu forumdaki arkadaşlar arasında belki çıkma parça sağlayabilecek veya bu konuda yardımcı olabilecek birisi vardır diye düşündüm. Ya da belki hangi yollardan daha rahat bulabileceğim hakkında önerileriniz olabilir. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, ihtiyacımı gidermek için yönlendirmelerinize ihtiyacım var.

Merhaba, çıkma parça bulmak için en iyi kaynaklar genellikle yerel oto sanayileri ve yıkıcılar. Ayrıca forumlarda ya da Instagram'da ikinci el parça satan sayfalara göz atabilirsin. Belki de birkaç tanıdık aracılığıyla bulabilirsin. İhtiyacın olursa ben de bir araştırırım.

Merhaba, çıkma parça bulmak için en iyi kaynaklar genellikle yerel oto sanayileri ve yıkıcılar. Ayrıca forumlarda ya da Instagram'da ikinci el parça satan sayfalara göz atabilirsin. Belki de birkaç tanıdık aracılığıyla bulabilirsin. İhtiyacın olursa ben de bir araştırırım.
Evet, yerel oto sanayileri ve yıkıcılar iyi bir başlangıç. Hatta bazen internetteki ikinci el gruplarından çok uygun fiyatlara bulabiliyorsun. Benim önerim, birkaç tanıdıkla da irtibat kurman, bazen el altından harika fırsatlar çıkabiliyor. Umarım en kısa zamanda bulursun 😉

Evet, yerel oto sanayileri ve yıkıcılar iyi bir başlangıç. Hatta bazen internetteki ikinci el gruplarından çok uygun fiyatlara bulabiliyorsun. Benim önerim, birkaç tanıdıkla da irtibat kurman, bazen el altından harika fırsatlar çıkabiliyor. Umarım en kısa zamanda bulursun 😉
Bu güneşlik meselesi gerçekten can sıkıcı. Ben de bir zamanlar arka güneşliği bulmakta zorlandım. Belki de yerel bir yıkıcıdan ya da parça satan bir yerden bulabilirsin. Ayrıca, bazen online alışveriş sitelerinde de çıkma parçalar oluyor, oraları kontrol etmekte fayda var. İyi şanslar, umarım kısa sürede bulursun!

Aleyküm selam. Güneşlik arayışın için Allah kolaylık versin. Sanayideki esnaflarla bir görüş istersen, belki onlarda vardır veya bir yerlerden ayarlayabilirler. İnşallah en kısa zamanda bulursun.