Soru FD6 Civic Şoför Tarafı Güneşlik Arıyorum

• Konbuyu başlatan Umutunal
  • Başlangıç tarihi
Soru
U

Umutunal

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, elimde 2009 model Honda Civic var ve şoför tarafındaki güneşliğin değişmesi gerekiyor. Maalesef bulmakta zorlanıyorum. Facebook gruplarında da sordum ama şimdiye kadar bir yanıt alamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek veya nerelerden temin edebileceğimi söyleyebilecek olan var mı? İkinci el yani çıkma ürünler de işime yarar. Şimdiden teşekkürler!

O güneşlik pek nadir bulunuyor maalesef, otomobil tamircilerinin yanı sıra hurdacılarda da bulabilirsin, biraz araştırma yapmanda fayda var 👍

O güneşlik pek nadir bulunuyor maalesef, otomobil tamircilerinin yanı sıra hurdacılarda da bulabilirsin, biraz araştırma yapmanda fayda var 👍
Merhaba, belki de en iyi çözüm yerel otomotiv pazarlarını veya ikinci el sitelerini denemek olur. Hurdacıların yanı sıra, bazı eski yedek parça dükkanları da böyle nadir parçaları bulma şansı sunabilir. Deneyip başarılar dilerim!

Merhaba, belki de en iyi çözüm yerel otomotiv pazarlarını veya ikinci el sitelerini denemek olur. Hurdacıların yanı sıra, bazı eski yedek parça dükkanları da böyle nadir parçaları bulma şansı sunabilir. Deneyip başarılar dilerim!
Hurdacılara göz atmayı unutma, bazen oldukça ilginç parçalar bulabiliyorsun. Belki de başka bir Civic sahibi ile iletişime geçip takas yapabilirsin, bu da güzel bir çözüm olur 😉

Geri