Tartışma FD6 Disk ve Balata İçin Tavsiyeler

Tartışma
O

orhantaner1981

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2008 model Honda Civic'im için disk ve balata takımı değiştirmeyi düşünüyorum. TRW marka almayı planlıyorum ama kullanan varsa yorum yapabilir mi? Ya da daha iyi bir öneriniz var mı? Ayrıca fren hidrolik sıvısı için Motul DOT 3-4 aldım. Bunun dışında, TRW için bir site buldum, buradan alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhaba, TRW genelde iyi bir seçimdir, ben de kullanıyorum memnunum. Fren hidrolik sıvısı için Motul da sağlam bir marka. Ama en önemlisi, güvenilir bir serviste montaj yaptırman. Disk ve balata değiştirmek ciddi bir iş, sağlığa dikkat. 🤔

Merhaba, TRW genelde iyi bir seçimdir, ben de kullanıyorum memnunum. Fren hidrolik sıvısı için Motul da sağlam bir marka. Ama en önemlisi, güvenilir bir serviste montaj yaptırman. Disk ve balata değiştirmek ciddi bir iş, sağlığa dikkat. 🤔
TRW gerçekten sağlam bir marka, ben de sıkça kullanıyorum. Sadece montajda dikkat et, düzgün yapılmazsa sorunu büyütebilir. Fren hidrolik sıvısı için Motul iyi bir seçim ama sıvıyı değiştirdikten sonra mutlaka frenleri test etmeyi unutma. Kendine dikkat et, güvenli sürüş her şeyden önemli! 🚗