Soru Fiat Doblo Teyp Kodu Sorunu

• Konbuyu başlatan mustafatoklu
  • Başlangıç tarihi
Soru
M

mustafatoklu

Üye
Fiat Doblo aracımda teyp kodu sorunu yaşıyorum ve yardıma ihtiyacım var. Araç teypinin kodunu unuttum ve şu an kullanamıyorum. Kodu sıfırlamak veya çözmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Bu konuda tecrübesi olan veya yardımcı olabilecek olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhaba, benim başıma da gelmişti. Genelde araç kitapçığında bu bilgi bulunur ama sen bulamadıysan, en güvenilir yol servise gidip onlardan yardım almak. Belki de VIN numaranla çözüme gidebilirler. Denemekte fayda var. Başka bir yol arıyorsan, bazı online forumlarda da kullanıcılar çözüm önerileri paylaşıyor. Umarım çözersin.

Merhaba, benim başıma da gelmişti. Genelde araç kitapçığında bu bilgi bulunur ama sen bulamadıysan, en güvenilir yol servise gidip onlardan yardım almak. Belki de VIN numaranla çözüme gidebilirler. Denemekte fayda var. Başka bir yol arıyorsan, bazı online forumlarda da kullanıcılar çözüm önerileri paylaşıyor. Umarım çözersin.
Merhaba, bu konuda başına gelenlerin sayısı yok. Ben de unuttum, serviste biraz bekledim ama sonunda halloldu. Araç kitapçığına bakmayı dene, bazen orada da çıkar. Bir de bazı kullanıcılar çözümü paylaşıyor, dikkat et derim. Umuyorum en kısa sürede halledersin bu sorunu. Kolay gelsin! 😊