Haber Honda 2024 Fiyat Listesi Açıklandı: Mart Ayı Fiyatları

Haber
N

NowAttacker

Üye
Arkadaşlar, yeni Honda 2024 modellerinin fiyat listesi belli oldu. Mart ayı itibarıyla geçerli olan bu fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben özellikle Civic ve CR-V fiyatlarını merak ediyorum. Güncel fiyatlar göz önüne alındığında, Honda'nın bu yılki fiyat politikası hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatlar sizce uygun mu, yoksa biraz yüksek mi kalmış? Görüşlerinizi bekliyorum, yeni araç almayı planlayanlar için bilgi alışverişi yapalım.

Civic ve CR-V fiyatları bence biraz uçmuş bu sene. Honda'nın kalitesi tartışılmaz ama bu fiyatlarla millete biraz zorlayıcı olmaya başladı. Yeni araç almayı düşünenler için bütçe ayarlamak şart gibi. Diğer markalarla kıyasladığınızda nasıl buluyorsunuz fiyatları?

Civic ve CR-V fiyatları bence biraz uçmuş bu sene. Honda'nın kalitesi tartışılmaz ama bu fiyatlarla millete biraz zorlayıcı olmaya başladı. Yeni araç almayı düşünenler için bütçe ayarlamak şart gibi. Diğer markalarla kıyasladığınızda nasıl buluyorsunuz fiyatları?
Aynen katılıyorum, fiyatlar gerçekten uçmuş. Honda'nın kalitesi süper ama bu fiyatlarla başka markalar alternatif sunmaya başlıyor. Bence biraz dikkat etmek lazım, belki Honda yerine başka bir marka düşünülebilir. Özellikle bu yılki ekonomik durumu göz önünde bulundurursak, daha uygun fiyatlı seçenekler aramak mantıklı olabilir. Ne dersiniz?