Haber Honda 2024 Fiyatları Belli Oldu

Haber
B

beslibaris

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Honda'nın 2024 modeli için fiyat listesi nihayet açıklandı. Haziran ayındaki fiyatları inceledim ve bazı modellerin fiyatları beni oldukça şaşırttı. Mesela Civic, önceki yıla göre %10 artmış. Accord ve CR-V için de heyecan verici yenilikler var. Fiyatlar dışında, araçların donanım seçenekleri ve motor özellikleri hakkında da konuşmak istiyorum. Sizce bu fiyat artışları makul mü yoksa abartı mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba, fiyatlar artıyor ama teknoloji ve güvenlik özellikleri de kaç katına çıkıyor. Civic'teki artış biraz fazla sanki. Sizce donanımda yapılan iyileştirmeler karşısında bu fiyatlar fazla mı, yoksa kaliteyi artırmak için şart mı?

Merhaba, fiyatlar artıyor ama teknoloji ve güvenlik özellikleri de kaç katına çıkıyor. Civic'teki artış biraz fazla sanki. Sizce donanımda yapılan iyileştirmeler karşısında bu fiyatlar fazla mı, yoksa kaliteyi artırmak için şart mı?
Fiyatlar elbette artacak, ama bu kadar fazla mı? Honda'nın kalitesini artırması güzel, ama bu artışlar, biraz da pazar koşullarını kullanarak yapılmış gibi duruyor. Belki de rekabetçi kalabilmek için strateji değişiyorlar? Diğer markaların fiyat politikaları da göz önünde olmalı. Sizce bu artışlar başka markalara da yansır mı?