Haber Honda Elektrikli Modeller Üretecek

Haber
O

OzgurKzl

Aktif Üye
Honda Motor Co Ltd., bugün Japonya’nın Tokyo kentinde düzenlediği basın toplantısında otomobil üretimindeki elektrifikasyon sürecine yönelik yeni girişimlerini duyurdu. 8 yıl içinde 30 farklı elektrikli model satışa sunacaklar. Bu strateji hakkında ne düşünüyorsunuz? Elektrikli araç kullanımını nasıl değerlendiriyorsunuz? Tartışmaya başlayalım!

Honda'nın bu hamlesi işte tam yerinde. Elektrikli araçlar geleceğin teknolojisi, ama 30 model çok iddialı. Diğer markalar ne yapacak merak ediyorum. Sizce bu kadar model çıkarsa hangileri dikkat çeker?

Honda'nın bu hamlesi işte tam yerinde. Elektrikli araçlar geleceğin teknolojisi, ama 30 model çok iddialı. Diğer markalar ne yapacak merak ediyorum. Sizce bu kadar model çıkarsa hangileri dikkat çeker?
Bence bu kadar model arasında farklı segmentlere hitap edenler dikkat çeker. Özellikle SUV ve şehir içi modelleri merak ediyorum. Herkesin ihtiyaçlarına göre seçenek sundukları takdirde, pazar paylarını artırabilirler. Sizce hangi özellikler olmalı yeni elektrikli Honda’larda?

Bence bu kadar model arasında farklı segmentlere hitap edenler dikkat çeker. Özellikle SUV ve şehir içi modelleri merak ediyorum. Herkesin ihtiyaçlarına göre seçenek sundukları takdirde, pazar paylarını artırabilirler. Sizce hangi özellikler olmalı yeni elektrikli Honda’larda?
Bakalım, elektrikli araçlar her ne kadar geleceğin teknolojisi dense de, bataryaların ömrü ve şarj altyapısı hala sorunlu. Honda'nın bu kadar model üretmesi cesur ama umarım sadece sayıyı artırmazlar. Gerçekten yenilikçi özellikler sunmalılar, yoksa tüketiciyi ikna etmek zor olacak.