Soru Hyundai i20 Park Lambaları ve Farlar Hakkında Yardım

Soru
S

Solestar

Aktif Üye
İyi günler arkadaşlar. 2013 model Hyundai i20 Jump OMV aldım. Bir şeyi merak ettim, kitapçıkta da bulamadım. Farlar yanarken aracı durdurup kontağı kapattığımda park lambaları yanıyor mu yoksa tamamen mi kapanıyor? Bu konuda bilgisi olan veya deneyimleyen var mı acaba? Kitapçıkta ayrıntılı bilgi bulamadım, şimdiden teşekkürler.

Selam! Benim i20'de farları kapatınca park lambaları yanmaya devam ediyordu. Normalde böyle olması lazım, ama seninki farklı olabilir. Belki senin modelde bir değişiklik vardır. Deneyip görsen iyi olur. 😉

Selam! Benim i20'de farları kapatınca park lambaları yanmaya devam ediyordu. Normalde böyle olması lazım, ama seninki farklı olabilir. Belki senin modelde bir değişiklik vardır. Deneyip görsen iyi olur. 😉
Merhaba, park lambalarının durumu modelden modele değişebiliyor. Bence bir deneme yap, belki sürprizle karşılaşırsın. Ama farlar kapalıyken yanıyorsa, belki de bir arıza vardır. Öyle olursa servise gitmekte fayda var. Deneyip sonuçları paylaşmayı unutma!

Bence park lambalarının niyetine göre değişiyor. Belki bir tür 'gizli mod' vardır seninkinde! Denemek şart. Eğer yanıyorsa, belki de araban seni 'güvende' tutmak için böyle yapıyordur. Servise de gitmekte fayda var, ama ilk önce bir dene bakalım ne olacak! 🚗💡