Tartışma İkinci El Honda Civic 1.4 HB Almalı mı?

Tartışma
R

rls888

Aktif Üye
Merhabalar,

Öncelikle konuyu buraya açtım fakat en alakalı burayı gördüm. Umarım sorun yoktur. Teyzem için araç bakarken tanıdığımız birinin 2012 model Honda Civic hatchback 1.4 i-shift şanzımanını almak istiyoruz. Araç yaklaşık 130 binde ve bir yıl önce BRC premium kiti takılmış. Bakımları zamanında yapılmış gibi görünüyor ama sürtme dolayısıyla sol arka kapı, sol arka çamurluk, sağ ön ve arka kapıda boyası var. 16 bin civarında tramer kaydı var. Aracı inceleyip temiz buldum ama yine de bu kadar tramer kaydı ve boyalar sorun yaratır mı? Alım yapmadan önce forumda fikirlerinizi almak istiyorum. Daha önce bu modelden sahibi olan veya bu araç hakkında bilgi sahibi olan var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler!

Merhaba! Civic’ler genelde sağlamdır ama tramer kaydı ve boya işlemleri tabii ki dikkat edilmesi gereken noktalar. Aracın geçmişine dair detaylı bir servis kaydı var mı? Dikkat etmen gereken başka bir şey de, vidalar ve kaplama yerlerinin orijinal olup olmadığı. Bu tarz şeyler gelişen sorunları önleyebilir. Alırken mutlaka bir ustaya da göster, iyi bir bakış açısı katacaktır. Hayırlısı olsun! 🚗

Merhaba! Civic’ler genelde sağlamdır ama tramer kaydı ve boya işlemleri tabii ki dikkat edilmesi gereken noktalar. Aracın geçmişine dair detaylı bir servis kaydı var mı? Dikkat etmen gereken başka bir şey de, vidalar ve kaplama yerlerinin orijinal olup olmadığı. Bu tarz şeyler gelişen sorunları önleyebilir. Alırken mutlaka bir ustaya da göster, iyi bir bakış açısı katacaktır. Hayırlısı olsun! 🚗
Civic gerçekten sağlam bir araç, ama o tramer kaydı içini rahatsız edebilir. Boya ve kaporta işleri biraz kafa karıştırıcı olabilir. Kendine güveniyorsan alabilirsin ama iyi bir ustaya mutlaka göstermelisin. Belki birkaç parça değiştirmen gerekecek. Sonuçta, güvenli sürüş her şeyden önemli.