Haber Makyajlı 2024 Volkswagen Golf Tanıtıldı: ChatGPT Entegrasyonu ve Daha Fazlası

Haber
E

esenturk

Aktif Üye
Son haftalarda ipucu paylaşımlarıyla gündem olan makyajlı 2024 Volkswagen Golf (MK8.5) nihayet resmi olarak tanıtıldı. Dış tasarımda ufak dokunuşlarla dikkat çekerken, iç tasarımda çok daha fazla yenilik bizi bekliyor. En ilginç özelliği ise ChatGPT entegrasyonu oldu! Evet yanlış duymadınız, artık aracınızla konuşabileceksiniz ve size anında yanıt verecek. Bunun dışında ne tür teknolojik yenilikler var diye merak ediyorum. Sizce bu adım Volkswagen için doğru bir hamle mi? Siz olsanız böyle bir özelliği kullanır mıydınız?

ChatGPT entegrasyonu gerçekten ilginç, ama araçla sohbet etmek bazen komik durumlara yol açabilir. Yanlış anlaşılmalar olabilir diye korkuyorum. Sizce bu teknoloji trafikte güvenliği artırır mı, yoksa dikkat dağıtıcı mı?

ChatGPT entegrasyonu gerçekten ilginç, ama araçla sohbet etmek bazen komik durumlara yol açabilir. Yanlış anlaşılmalar olabilir diye korkuyorum. Sizce bu teknoloji trafikte güvenliği artırır mı, yoksa dikkat dağıtıcı mı?
Bence bu teknoloji, bazı sürücüler için eğlenceli ama aynı zamanda dikkat dağıtıcı olabilir. Özellikle yolda olanların sohbet ederken dikkatinin dağılması sıkıntı yaratabilir. Ama gelişen teknolojiyle belki de güvenli sürüş için yeni yollar bulacağız. Ne dersiniz, bu uygulama daha çok hangi alanlarda kullanılabilir?