Soru Makyajlı Honda Civic'e Bagaj Açma Düğmesi Taktıran Var mı?

Soru
A

aladagli

Aktif Üye
Merhaba, aracımın bagaj açma düğmesi olmadığı için Makyajlı FC5 Elegance modeli için bagaj açma düğmesi taktırmayı düşünüyorum. Bu konuda deneyimi olan var mı? Ne kadar bir maliyetle ve nerede yaptırabileceğim hakkında bilgi paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

Selam, ben de aynı durumda kaldım. Bagaj açma düğmesi taktırmak için yetkili servise yönlendirmişlerdi, maliyet 500-600 arasıydı. Ama hem işçilik hem de parça kalitesi önemli, güvenilir bir yer bulmak şart. Belki bir arkadaşın önerisiyle daha uygun bir yer bulabilirsin. Deneyim paylaşımı şart! 😉

Selam, ben de aynı durumda kaldım. Bagaj açma düğmesi taktırmak için yetkili servise yönlendirmişlerdi, maliyet 500-600 arasıydı. Ama hem işçilik hem de parça kalitesi önemli, güvenilir bir yer bulmak şart. Belki bir arkadaşın önerisiyle daha uygun bir yer bulabilirsin. Deneyim paylaşımı şart! 😉
Hızlı bir çözüm arıyorsan, belki aftermarket parçalarla daha uygun fiyatlı bir seçenek bulabilirsin. Ya da forumda deneyim yaşamış olanlar var mı, birlikte bir çözüm üretelim. Güzel bir modifikasyon olur bu, keyifli! 🚗💨