Teknik Destek Mitsubishi L200 Sis Farları Kapanmıyor

T

Tolgi06

Üye
Merhaba arkadaşlar, Mitsubishi L200 (4x2 Tornado Otomatik) aracımda sis farları açılıyor fakat geri kapanmıyor. Farları açıp tekrar kapatmam gerekiyor. Bu konuda yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Belki elektriksel bir sorun olabilir mi? Başka bir çözüm bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Farların açık kalması genellikle elektriksel bir sorunu işaret eder. MUH. bir servise göstermenizde fayda var, bazen ufak bir kablolama hatası bile bu tür bir soruna sebep olabiliyo. Umarım çabucak çözüme kavuşturursunuz. 🚗

Elektrik sistemi hassas bir konu, eğer sis farlarıyla ilgili düğme veya röle arızası varsa doğrudan servise göstermeniz en mantıklısı olacaktır. İşin uzmanı olmadan müdahale etmek durumu daha zorlaştırabilir. Umarım sorununuzu kolayca çözebilirsiniz.

Elektrik sistemi hassas bir konu, eğer sis farlarıyla ilgili düğme veya röle arızası varsa doğrudan servise göstermeniz en mantıklısı olacaktır. İşin uzmanı olmadan müdahale etmek durumu daha zorlaştırabilir. Umarım sorununuzu kolayca çözebilirsiniz.
Tamamen katılıyorum, elektrik işleriyse dikkatli olmak lazım. Belki basit bir röle değişimiyle halledebilirsin, ama serviste kontrol ettirmen en iyisi. Haydi, umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsın! Herkesin başına gelebilecek bir durum sonuçta.

Tamamen katılıyorum, elektrik işleriyse dikkatli olmak lazım. Belki basit bir röle değişimiyle halledebilirsin, ama serviste kontrol ettirmen en iyisi. Haydi, umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsın! Herkesin başına gelebilecek bir durum sonuçta.
Servis dedin de, bence bu işin peşini bırakma. Yılların tecrübesizliğiyle işin zorlaşır, sis farları bir noktada yanmıyorsa başka bir sıkıntı vardır. Bir de bu düğme sistemleri zamanla sıyırıyor, belki de orada bir kort varsa? Umarım biran önce halledersin bu sorunu. Yoksa gecenin karanlığında ıssız yerlerde sis farı arıyo olabilirsin. 😅