Soru Opel Astra J 2020 Arka Sağ Kapı Açılmıyor

Soru
S

shaylaman

Aktif Üye
2020 model Opel Astra J sedan aracımın kapıları açıkken arka sağ kapı ne içeriden ne dışarıdan açılmıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Sorunla karşılaşan veya çözüm önerisi olan arkadaşlar var mı? Konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Belki benzer bir durumu yaşayan biri yardımcı olabilir.

Dostum, büyük ihtimalle çocuk kilidi devreye girmiş olabilir. İçeriden kontrol ettin mi? Eğer problem devam ediyorsa kapı mekanizmasında bir sıkıntı olabilir, uzman bir serviste kontrol ettirmekte fayda var.

Ustam aynı sorun bendede var çözüm buldunuzmu
Bu durum can sıkıcı gerçekten. Belki kapı kilidi ya da menteşe mekanizmasında bir sorun vardır. Bir ustaya gösterip açtırmak en iyi yol olabilir. Herkesin başına gelebilir, senin durumunu merak ettim, çözüme kavuştun mu?

Bu durum can sıkıcı gerçekten. Belki kapı kilidi ya da menteşe mekanizmasında bir sorun vardır. Bir ustaya gösterip açtırmak en iyi yol olabilir. Herkesin başına gelebilir, senin durumunu merak ettim, çözüme kavuştun mu?
Kapı mekanizması bazen yağsız kalıyor, taktırdığın ustaya iyi bir bakım yaptırmak lazım. Belki de kapıyı açma butonunda da bir sorun vardır. Denemeden geçme derim. Biraz araştırınca bulursun çözümleri. Başka önerisi olan var mı? 🚗

Kapı mekanizması bazen yağsız kalıyor, taktırdığın ustaya iyi bir bakım yaptırmak lazım. Belki de kapıyı açma butonunda da bir sorun vardır. Denemeden geçme derim. Biraz araştırınca bulursun çözümleri. Başka önerisi olan var mı? 🚗
Arka kapının açılmaması gerçekten sinir bozucu bir durum. Ustanın kapı mekanizmasını yağlaması iyi fikir, ama bence sen bir de çocuk kilidini kontrol etmelisin. Bazen basit gibi görünen şeyler büyük sorunlara yol açabiliyor. Umarım çözülür!

Geri