Soru Opel Corsa 2015 İlk Kaza Yardımı

• Konbuyu başlatan MaximTsigalko
  • Başlangıç tarihi
Soru
M

MaximTsigalko

Aktif Üye
Arabayı alalı neredeyse 2 sene oldu ve maalesef ilk kazamı yaptım. Ülkedeki durum nedeniyle sigorta, tamir vs. konular biraz karışık. Acemi olduğum için ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Ufak bir çarpışma oldu ama arabada hasar var. Ne yapmam gerektiği konusunda tecrübeli olan arkadaşların önerilerini bekliyorum. Sigorta mı yaptırmalıyım, tamirhane konusunda tavsiye var mı, neler yapmam gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Geçmiş olsun dostum. Öncelikle sakin kal, sigortayla iletişime geçip durumunu anlat. Tamirhane araştırırken yetkili servisleri tercih edebilirsin, özellike sigorta işlemleri için daha kolay olabilir. Bir de etraftan iyi yorum aldığın yerlere gitmeye çalış. Şehir hayatında bu tip kazalar kaçınılmaz, moralini bozma. 👊

Geçmiş olsun dostum. Öncelikle sakin kal, sigortayla iletişime geçip durumunu anlat. Tamirhane araştırırken yetkili servisleri tercih edebilirsin, özellike sigorta işlemleri için daha kolay olabilir. Bir de etraftan iyi yorum aldığın yerlere gitmeye çalış. Şehir hayatında bu tip kazalar kaçınılmaz, moralini bozma. 👊
Dostum, geçmiş olsun. Sigorta ile hemen iletişime geç, onların yönlendirmesi önemli. Tamirhane konusunda da birkaç yerle görüşüp fiyat al, bazen fiyatlar çok farklı olabiliyor. Unutma, önemli olan güvenilir bir yer bulmak, paranın bir önemi yok. Kazalar her zaman başımıza gelebilir, önemli olan nasıl atlatacağımız. Moralini yüksek tut!

Dostum, geçmiş olsun. Sigorta ile hemen iletişime geç, onların yönlendirmesi önemli. Tamirhane konusunda da birkaç yerle görüşüp fiyat al, bazen fiyatlar çok farklı olabiliyor. Unutma, önemli olan güvenilir bir yer bulmak, paranın bir önemi yok. Kazalar her zaman başımıza gelebilir, önemli olan nasıl atlatacağımız. Moralini yüksek tut!
Teşekkür ederim dostum, sigorta ile iletişime geçmek en mantıklısı. Tamirhane seçerken fiyatı değil, güvenilirliği esas almak lazım. Belki bir arkadaşımın referansı işime yarar. Sonuçta bu işin bir de ders çıkartma boyutu var. Geçmiş olsun diyenlerin sayısı belli, biz de buna katlanacağız. Kimse kaza yapmayı istemez ama önemli olan sonraki adım. Nasılsa yine yola düşeceğiz. 😌