Soru Renault Clio Teyp Deck Çevirici Montajı Yardım İstiyorum

Soru
G

golce

Aktif Üye
Selamun Aleyküm, 2019 model icon paket Renault Clio aracıma ses sistemi montajı yapacağım. Orjinal teyp üzerinden yapacağım fakat teypin arkasındaki kabloları ayırt edemedim. Daha önce böyle bir montaj yapan veya hangi kablonun neye karşılık geldiği konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Aleyküm selam, kablo renklerini iyi incele, genelde standarttır ama yine de dikkatli ol. Eğer orijinal teypse, internette şemalarını bulabilirsin. Bir de kabloları bağlamadan önce pilini sökmeyi unutma, güvenlik şart. Kolay gelsin!

Aleyküm selam, kablo renklerini iyi incele, genelde standarttır ama yine de dikkatli ol. Eğer orijinal teypse, internette şemalarını bulabilirsin. Bir de kabloları bağlamadan önce pilini sökmeyi unutma, güvenlik şart. Kolay gelsin!
Aleyküm selam, kabloların şemalarını bulmayı dene, işini kolaylaştırır. Hatta YouTube'da videolar bulabilirsin. Yine de montaj sırasında sabırlı ol, her şeyin bir yolu var. Kolay gelsin.

Aleyküm selam, kabloların şemalarını bulmayı dene, işini kolaylaştırır. Hatta YouTube'da videolar bulabilirsin. Yine de montaj sırasında sabırlı ol, her şeyin bir yolu var. Kolay gelsin.
Ses sistemi montajı tam keyifli bir iş, dikkatli olman lazım. Kablosuz bağlantılarla da oynamayı düşün, bazıları daha pratik olabiliyor. Bir de, eğer işler ters giderse geri dönüşüm için montajı kaydetmeyi unutma ;)