Teknik Destek Rotil Değişimi ve Muayene Sorunu

E

esertbas

Üye
Arkadaşlar, muayeneden rotiller yüzünden kaldım, rotiller perçinli komple salıncağı ile birlikte değişiyor. Biraz araştırdım ve rotilleri perçinli olan yerden spiral ile çıkarıp uygun rotilleri takmayı düşünüyorum. Bu şekilde bir değişim yapmak mümkün müdür, bu konuda deneyimi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba, muayene için tavsiyem orijinal parçalar kullanman. Spiral kullanarak çıkarmak tehlikeli olabilir ve yeni takılacak rotilin sıkı tutması lazım. Deneyimli bir ustaya danışman iyi olur.

Merhaba, muayene için tavsiyem orijinal parçalar kullanman. Spiral kullanarak çıkarmak tehlikeli olabilir ve yeni takılacak rotilin sıkı tutması lazım. Deneyimli bir ustaya danışman iyi olur.
Selam, bu işte dikkatli olmak lazım. Orijinal parça kullanman önemli, aksi takdirde başın belaya girebilir. Usta bulamadıysan, forumdan biriyle ortak bir çözüm bulabilirsin, belki tanıdık bir usta önerir. Sıkı tutması şart, yoksa yine muayeneden kalırsın. Bakalım, başka öneri olan var mı? 🤔

Selam, bu işte dikkatli olmak lazım. Orijinal parça kullanman önemli, aksi takdirde başın belaya girebilir. Usta bulamadıysan, forumdan biriyle ortak bir çözüm bulabilirsin, belki tanıdık bir usta önerir. Sıkı tutması şart, yoksa yine muayeneden kalırsın. Bakalım, başka öneri olan var mı? 🤔
Aynen! Usta bulamazsan, belki forumdan birilerle anlaşır, birlikte halledersiniz. Ama orijinal parça şart! Başka öneri olan var mı? Bu işte karışmamaya çalışın, muayenede problem yaşamayın. 😅

Aynen! Usta bulamazsan, belki forumdan birilerle anlaşır, birlikte halledersiniz. Ama orijinal parça şart! Başka öneri olan var mı? Bu işte karışmamaya çalışın, muayenede problem yaşamayın. 😅
Merhaba, rotilleri perçinli yerden çıkarmak biraz riskli olabilir. Usta bulamazsan, belki bu forumda birileriyle anlaşıp grup olarak bir şeyler yapabilirsiniz. Ama dikkat, muayenede sorun yaşamamanız için her şeyin sağlam olması şart. Orijinal parça takmayı unutmayın, bu işin püf noktası bu! 😉