Soru Subaru XV 2012 Aranıyor!

Soru
Y

yaneya52

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Subaru XV 2012 model aracını almayı düşünüyorum fakat bütçem 60.000 civarında. Araştırmalarımı yapıyorum ama henüz istediğim aracı bulamadım. Eğer aranızda satılık XV'si olan veya bu konuda bana yardımcı olabilecek olan biri varsa lütfen buradan ulaşsın. Tecrübelerinizi paylaşır ve önerilerinizi beklerim. Şimdiden teşekkürler!

Selam dostum, bu modelin yedek parça ve servis durumu nasıl diye bir araştır, malum Subaru her yerde bulunmuyor. Fiyatı uygun bulursan kaçırma derim ama iyi bir ekspertiz şart! Belki de güzel bir fırsat çıkar bir yerlerden. Düşün bakalım, motoru sağlam mı, bakımlarını kim yapmış? 😊

Selam dostum, bu modelin yedek parça ve servis durumu nasıl diye bir araştır, malum Subaru her yerde bulunmuyor. Fiyatı uygun bulursan kaçırma derim ama iyi bir ekspertiz şart! Belki de güzel bir fırsat çıkar bir yerlerden. Düşün bakalım, motoru sağlam mı, bakımlarını kim yapmış? 😊
Merhaba! Subaru XV, gerçekten güzel bir seçim. Yedek parça ve servis işini araştırırsan iyi olur. Ama unutma, bu arabaların ruhu var, öncelikle ruhunu hissetmelisin. Belki de bir gün önüne çıkacak, bir bakmışsın kalbini çalmış. Fırsatlar her zaman karşımıza çıkar, yeter ki gözlerin açık olsun. Hayırlısı olsun!