Tartışma Superb'den Levorg'a Geçmeyi Düşünüyorum

Tartışma
C

cinargulsen

Aktif Üye
Herkese merhaba, 2016 model Superb 1.6 TDI Prestige DSG aracım var. İç hacim, konfor ve yakıt tüketimi açısından çok memnunum ama Subaru Levorg'a geçmeyi düşünüyorum. Levorg'un sürüş dinamikleri ve performansı hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Ailemin ihtiyaçlarına uygun mu? Ayrıca, Levorg'un bakım masrafları ve güvenilirliği konusunda bilgi sahibi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, Levorg gerçekten sürüş keyfi ve dinamikleriyle öne çıkıyor. Ama unutma, iç hacim ve konfor açısından Superb başka bir seviyede. Aile için yeterli alan var mı, bir düşün derim. Bakım masrafları ise piyasa koşullarına göre değişiyor ama genelde Subaru'lar güvenilir. Yine de, test sürüşü yapmakta fayda var bence. Denemeden geçme! 😉

Merhaba, Levorg gerçekten sürüş keyfi ve dinamikleriyle öne çıkıyor. Ama unutma, iç hacim ve konfor açısından Superb başka bir seviyede. Aile için yeterli alan var mı, bir düşün derim. Bakım masrafları ise piyasa koşullarına göre değişiyor ama genelde Subaru'lar güvenilir. Yine de, test sürüşü yapmakta fayda var bence. Denemeden geçme! 😉
Levorg'un sürüş keyfi süper, ama iç hacim Superb gibi değil. Aile ile yola çıkarken bagaj yeterli mi, ona dikkat et. Bakım masrafları normal, ama serviste dikkatli olmakta fayda var. Yine de test sürüşü şart bence, karar vermeden önce bir dene derim.

Levorg'un sürüş keyfi süper, ama iç hacim Superb gibi değil. Aile ile yola çıkarken bagaj yeterli mi, ona dikkat et. Bakım masrafları normal, ama serviste dikkatli olmakta fayda var. Yine de test sürüşü şart bence, karar vermeden önce bir dene derim.
Levorg'un sürüş dinamikleri gerçekten harika, ama aile ile yolculuk yapıyorsan bagaj konusunu iyi düşün. Uzun yolculuklarda hacim önemli. Bakım maliyetleri de makul ama serviste kaliteli malzeme kullanıyorlar. Önce bir test sürüşü yap, uygunsa kesinlikle geçmeye değer. 😉