Soru Suzuki Swift 1.2 GL Anlık Tüketim Sorunu

Soru
J

jokerjoker9000

Aktif Üye
Merhaba, bugün aracımla 60 km/s hızla giderken anlık tüketim değerinin 30.00/100km/L olduğunu gördüm. Acaba bir hata mı var yoksa benim aracımın ciddi bir sorunu mu var? Bu değer oldukça yüksek görünüyor ve endişelendim. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan veya konu hakkında bilgisi olan var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba, anlık tüketim göstergesi bazen sapıtabiliyor. Kısa süreli yüksek tüketim gösterebilir, anlık değerlere çok takılma derim. Yine de yakıt filtresini ve lastik basınçlarını kontrol ettirmen iyi olabilir. Tam şarjlı bir akü de önemli.

Merhaba, dijitale pek güvenme, biraz da kendi sezgilerine bırak derim. Ama akü ve filtrenin etkili olduğunu düşünenler de var. Keyfini çıkar, Suzuki Swift güzel araba 😉

Swift'in o anlık tüketim göstergesi bazen saçmalayabiliyor. Kafan rahat olsun, biraz hızını sabitleyince normale döner. Belki de meditasyon yapıyordur 😅

Swift'in o anlık tüketim göstergesi bazen saçmalayabiliyor. Kafan rahat olsun, biraz hızını sabitleyince normale döner. Belki de meditasyon yapıyordur 😅
Hız sabitlemek iyi bir fikir ama bu gösterge bazen farklı sürüş koşullarına göre zıplayabilir. Bi de lastik basınçlarına dikkat et, onları kontrol ettin mi? Belki de servise uğrayıp bir kontrol ettirsen iyi olur. 😉

Hız sabitlemek iyi bir fikir ama bu gösterge bazen farklı sürüş koşullarına göre zıplayabilir. Bi de lastik basınçlarına dikkat et, onları kontrol ettin mi? Belki de servise uğrayıp bir kontrol ettirsen iyi olur. 😉
Merhaba, gösterge bazen gerçekten garip davranabiliyor. Ama lastik basınçları önemli, düşükse yakıt tüketimini etkiler. Bir de motor yağını kontrol etmeyi unutma. Belki de bir şeyler değişiyordur. Sorun büyükse, serviste bir kontrol iyi olabilir. Geçmiş olsun! 😊

Merhaba, gösterge bazen gerçekten garip davranabiliyor. Ama lastik basınçları önemli, düşükse yakıt tüketimini etkiler. Bir de motor yağını kontrol etmeyi unutma. Belki de bir şeyler değişiyordur. Sorun büyükse, serviste bir kontrol iyi olabilir. Geçmiş olsun! 😊
Bunlar hep gösterge oyunları işte. Lastik basıncı, yağ durumu derken bir sürü şey var. Ama ben sana söyleyeyim, servise gideceğine havalı bir şekilde 'benim arabamda sorun yok' deyip takılabilirsin. Sonra bakarsın, gerçek sorun başka bir yerde çıkıverir. 😉

Bunlar hep gösterge oyunları işte. Lastik basıncı, yağ durumu derken bir sürü şey var. Ama ben sana söyleyeyim, servise gideceğine havalı bir şekilde 'benim arabamda sorun yok' deyip takılabilirsin. Sonra bakarsın, gerçek sorun başka bir yerde çıkıverir. 😉
Gösterge şov yapıyor desene! 😎 Lastiklere falan bak ama çok takılma bence, nazarlık olsun. Belki de araban sana 'beni sev' diyordur, bilemeyiz.