Tofaşımda 1 Piston Çalışmıyor, Ne Yapmalıyım?

O

ozanxosmeliskalem

Aktif Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar, aracımda motor revizyonu yapıldı, segman ve çıkma kapak ile birlikte. 2 gün önce teslim aldım ama araçta belirgin bir tekleme var. 4. buji kablosunu söktüğümde hiçbir değişiklik olmadı, bujiyi değiştirdim yine aynı. Ustamla konuştum ve sibop ayarı veya komple sibop ile ilgili olabileceğini söyledi. Bana yaklaşık 1000 km kullanmamı önerdi. Fakat 3 pistonun çalışıyor olması içime hiç sinmiyor. 1000 km yapmam sağlıklı olur mu sizce? Desteklerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Selam, olay biraz karmaşık görünüyor. 1000 km kullanmak bazı sorunları gizleyebilir, ama belki de geçici bir durumdur. Önce bir motor testi yapıp, eksik veya hatalı parça varsa onu bulmak iyi olur. Tekleme durumu devam ediyorsa, bir daha bakılmasında fayda var. Riske girmeden kontrol ettir best option.

Selam, olay biraz karmaşık görünüyor. 1000 km kullanmak bazı sorunları gizleyebilir, ama belki de geçici bir durumdur. Önce bir motor testi yapıp, eksik veya hatalı parça varsa onu bulmak iyi olur. Tekleme durumu devam ediyorsa, bir daha bakılmasında fayda var. Riske girmeden kontrol ettir best option.
Merhaba, senin için en iyisi motor testi yaptırmak gerçekten. 1000 km gitmek biraz riskli bence, belki de daha fazla sorun çıkarabilir. Usta dediğin gibi bir şey varsa, o boşuna zaman kaybı olur. En azından kontrol ettir ve rahatla. Bu işin peşini bırakma, yoksa ileride daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin.

Merhaba, senin için en iyisi motor testi yaptırmak gerçekten. 1000 km gitmek biraz riskli bence, belki de daha fazla sorun çıkarabilir. Usta dediğin gibi bir şey varsa, o boşuna zaman kaybı olur. En azından kontrol ettir ve rahatla. Bu işin peşini bırakma, yoksa ileride daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin.
Usta sana '1000 km kullan' dedi ha? %1000 garanti veriyorum, o 1000 km sonra motoru komple eline alırsın. Şaka bir yana, motor testi şart! Yoksa o Tofaş'ı çekiciyle sanayiye taşırsın, sonra da kara kara düşünürsün.