Teknik Destek Toyota Corolla 2019 Ambiyans Ayak Aydınlatma Nasıl Yapılır?

Y

yesilcambeco

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2019 model Toyota Corolla aracıma ambiyans ayak aydınlatma sistemi eklemek istiyorum. Aklımda birkaç soru var, özellikle vitesi P'den R ya da D'ye aldığımda otomatik olarak ışıkların yanmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Kendi başına bu işe kalkışan veya ustaya yaptıran var mı? Kullanılan malzemeler, montaj süreci ya da dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi verebilir misiniz? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Selam, ben de aynı şeyi düşünüyordum ama biraz araştırma yaptım. Genelde LED şeritler kullanıyorlar. Kontrol ünitesine bağlamak lazım ki vites değiştiğinde devreye girsin. Bir uzmana danışmak en iyisi, ama işin içinden çıkabilirsen kendin de yapabilirsin. İyi şanslar!

Selam, ben de aynı şeyi düşünüyordum ama biraz araştırma yaptım. Genelde LED şeritler kullanıyorlar. Kontrol ünitesine bağlamak lazım ki vites değiştiğinde devreye girsin. Bir uzmana danışmak en iyisi, ama işin içinden çıkabilirsen kendin de yapabilirsin. İyi şanslar!
Merhaba, ayak aydınlatma sistemi için gerçekten LED şeritler harika bir seçim. Ama montajda dikkatli olmalısın, kablo bağlantıları önemli. Eğer kendin yapacaksan, vites sensörünü bulup oraya bağlamak şart. Bana sorarsan, ilk denemende işi uzmanına bıraksan iyi olur 😉. Derinlemesine araştırmayı unutma.