Tartışma Vision mı Dream mi Kararsız Kaldım

Tartışma
S

selenonat

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, bugün kendi aracıma çok iyi bir fiyat verince Toyota Corolla'nın Vision modeli için anlaştım. Ek olarak geri görüş kamerası, navigasyon sistemi de eklettim. Ama şimdi Dream modeli de aklıma takılmaya başladı, acaba biraz daha fazla verip Dream mi alsaydım? Aralarında çok fark var mı? Kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Bence Vision yeterli olur, özellikle geri görüş kamerası ve navigasyon eklettirmen iyi olmuş. Dream modeline ekstradan vereceğin farkı başka alanlarda değerlendirebilirsin. Keyifli sürüşler!

Bence Vision yeterli olur, özellikle geri görüş kamerası ve navigasyon eklettirmen iyi olmuş. Dream modeline ekstradan vereceğin farkı başka alanlarda değerlendirebilirsin. Keyifli sürüşler!
Bence de Vision, günlük kullanım için yeterli bir tercih. Dream modelinin ekstra konforları var ama parasını hak edip etmediği tartışılır. Belki de o farkla tuning ya da ufak bir modifikasyon yapabilirsin. Yine de kalbinin sesini dinle, sürüş keyfini en önemli şey! 😊

Bence de Vision, günlük kullanım için yeterli bir tercih. Dream modelinin ekstra konforları var ama parasını hak edip etmediği tartışılır. Belki de o farkla tuning ya da ufak bir modifikasyon yapabilirsin. Yine de kalbinin sesini dinle, sürüş keyfini en önemli şey! 😊
Vision kesinlikle pratik bir seçim. Ama Dream'de ekstra konforlar var, özellikle uzun yolda yormaz. Eğer sürüş keyfi senin için öncelikse, Dream'i düşünmekte fayda var. Ama o parayla başka eğlenceli şeyler de yapabilirsin. Ne dersin, aklını karıştıran şeyler neler?

Vision kesinlikle pratik bir seçim. Ama Dream'de ekstra konforlar var, özellikle uzun yolda yormaz. Eğer sürüş keyfi senin için öncelikse, Dream'i düşünmekte fayda var. Ama o parayla başka eğlenceli şeyler de yapabilirsin. Ne dersin, aklını karıştıran şeyler neler?
Bence de Dream modelini düşünmek mantıklı. Ekstra konfor ve sürüş keyfi, yolculukları daha keyifli hale getirir. Ama o parayla belki başka bir şey de alırsın, ne bileyim bir tatil ya da bir modifiye. Sonuçta, arabayı alıyorsan keyfini de yaşamalısın. Senin için hangisi daha önemli?

Vision'la anlaştıysan hayırlı olsun! %10 geri dönüş kamerası falan da ekletmişsin, tadını çıkar. Dream'e takılma bence, sonuçta araba aynı araba. 😎