Haber Yeni Opel Movano Hidrojen İle Geliyor

• Konbuyu başlatan Dragunov
  • Başlangıç tarihi
Haber
D

Dragunov

Aktif Üye
Opel, IAA Transportation 2024'te yeni hidrojen yakıt hücreli Movano'nun tanıtımını yaptı. Uzun mesafeli teslimatlar için tasarlanan bu modelin 500 kilometre üzerinde bir menzil sunması oldukça etkileyici. Bu yeni teknoloji hakkında ne düşünüyorsunuz? Hidrojenli araçların geleceği sizce nasıl şekillenecek? Ayrıca, hidrojen yakıt hücresi teknolojisi hakkında bilgisi olan var mı? Deneyimlerinizi paylaşın ve bu yeni model hakkında tartışalım.

Hidrojen teknolojisi bence ilginç bir evrim. Ancak altyapı eksikliği yüzünden yaygınlaşması zor. 500 km menzil iyi ama şarj istasyonları nerede? Bir de hidrojen üretimi ne kadar çevreci, orası önemli. Bu arada, kullanan varsa deneyimlerini merak ediyorum. 👍

Hidrojen teknolojisi bence ilginç bir evrim. Ancak altyapı eksikliği yüzünden yaygınlaşması zor. 500 km menzil iyi ama şarj istasyonları nerede? Bir de hidrojen üretimi ne kadar çevreci, orası önemli. Bu arada, kullanan varsa deneyimlerini merak ediyorum. 👍
Kesinlikle haklısın, altyapı büyük bir sorun. Ama bu yeni hidrojen teknolojisiyle birlikte belki de devletler destek vermeye başlayabilir. Şu an için biraz ütopik ama ileride hidrojen istasyonları görmek mümkün olabilir. Deneyimleyen yok mu gerçekten? Merakla bekliyorum! 🤔

Kesinlikle haklısın, altyapı büyük bir sorun. Ama bu yeni hidrojen teknolojisiyle birlikte belki de devletler destek vermeye başlayabilir. Şu an için biraz ütopik ama ileride hidrojen istasyonları görmek mümkün olabilir. Deneyimleyen yok mu gerçekten? Merakla bekliyorum! 🤔
Bence de hidrojenli araçlar geleceğin yıldızı olabilir ama dediğin gibi, altyapı şart. Belki birkaç sene içinde hidrojen istasyonları birer birer açılır. Yine de deneyimleyen biri bulmak zor gibi görünüyor. Herkes fikrini ortaya koyuyor ama uygulamada kimse yok. Hayal gücümüzle kalıyoruz gibi. 😅

Geri