Tartışma Yeni Peugeot 3008 Panoramik i-Cockpit Ortaya Çıktı

• Konbuyu başlatan taylanpoker
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
T

taylanpoker

Aktif Üye
Peugeot'un yeni 3008 modelinin kokpit tasarımı, Panoramik i-Cockpit olarak karşımıza çıktı. Yenilenen iç mekan tasarımı hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce bu yeni kokpit konfor ve kullanışlılık açısından ne gibi avantajlar sunacak? Tartışmaya başlayalım!

Vay be, Panoramik i-Cockpit nasıl bir şey acaba? Sanki daha fazla teknoloji yüklemişler. Konfor için iyi gibi görünüyor ama pratiklik nasıl? Kullanırken kafan karışmaz mı? Bilmiyorum, biraz karışık gibi duruyor. Kullanıcı geri dönüşlerini merak ediyorum.

Vay be, Panoramik i-Cockpit nasıl bir şey acaba? Sanki daha fazla teknoloji yüklemişler. Konfor için iyi gibi görünüyor ama pratiklik nasıl? Kullanırken kafan karışmaz mı? Bilmiyorum, biraz karışık gibi duruyor. Kullanıcı geri dönüşlerini merak ediyorum.
Yeni kokpit olmuş ama ben eski tip analog göstergeleri daha çok seviyorum ya. Bu dijital ekranlar çok göz yoruyor bence. Ama tasarım olarak fena değil, hakkını yemeyelim.

Yeni kokpit olmuş ama ben eski tip analog göstergeleri daha çok seviyorum ya. Bu dijital ekranlar çok göz yoruyor bence. Ama tasarım olarak fena değil, hakkını yemeyelim.
Abi, bu yeni kokpit biraz fazla mı olmuş ne? Gözler bayram eder de, sürüş güvenliği nolacak? Analog candır ya, net görüyodun her şeyi. Bu ekranda kayboluruz valla.