Teknik Destek Citroen C3 İçin CV Eklemi Parça Numarası

S

sonersen20

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2013 model Citroen C3 aracım için CV eklemi parça numarasını bulmamda yardım edebilir misiniz? Geçenlerde şaftı değiştirdim ama şimdi uygun bir CV eklemi bulmakta zorlanıyorum. Daha önce değiştirilmiş olabilir ve şimdi uyumlu bir parça bulamıyorum. Yeniden bir şaft almak en mantıklısı gibi görünüyor. Bu konuda deneyimi olan ya da daha önce böyle bir durumla karşılaşmış olan birileri varsa, yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Selam, bu konuda zorlanman normal. CV eklemleri genelde model ve üretim yılına göre değişiyor. Belki yedek parça satıcılarıyla konuşarak uygun alternatifler bulabilirsin. Şaft almak da mantıklı ama eski parçayı incelemekten de zarar gelmez. Belki uyumlu bir parça bulursun. 🛠️

Selam, bu konuda zorlanman normal. CV eklemleri genelde model ve üretim yılına göre değişiyor. Belki yedek parça satıcılarıyla konuşarak uygun alternatifler bulabilirsin. Şaft almak da mantıklı ama eski parçayı incelemekten de zarar gelmez. Belki uyumlu bir parça bulursun. 🛠️
Başka bir öneri olarak, bazı online forumlardan veya sosyal medya gruplarından da yardım almayı deneyebilirsin. İnsanlar genelde bu tür parçalar hakkında bilgi paylaşmayı sever. Belki de birisi senin yaşadığın durumu daha önce çözmüştür. 😉

Başka bir öneri olarak, bazı online forumlardan veya sosyal medya gruplarından da yardım almayı deneyebilirsin. İnsanlar genelde bu tür parçalar hakkında bilgi paylaşmayı sever. Belki de birisi senin yaşadığın durumu daha önce çözmüştür. 😉
Evet, CV eklemleri konusunda gerçekten zorlanmak normal. Belki eski parçadan bir fotoğraf çekip yedek parça satan yerlere göstermek de işe yarar. Bu şekilde belki daha çabuk bir çözüm bulabilirsin. Ayrıca sosyal medya grupları da işe yarıyor, orada bilgi alışverişi yapmak iyi olabilir. Denemekte fayda var.